Motala Revisionsbyrå söker en auktoriserad revisor och en erfaren redovisningskonsult

Letar vi efter varandra?

Vill du jobba med ägarledda företag i en liten snabbfotad organisation, med korta beslutsvägar, högt till tak och tydliga utvecklingsambitioner? Tycker du om kundnära och serviceorienterat arbetssätt där vardagen berikas med nya frågeställningar av skiftande slag hela tiden? Sporras du av möjligheten att vara med och forma framtidens revisionsbyrå? Gillar du ett positivt arbetsklimat med fantastiska kollegor?
– Jamen – då är det ju hos oss du vill arbeta!

Är du en erfaren redovisningskonsult eller auktoriserad (godkänd) revisor som brinner för rådgivning. Har du mycket god förmåga att skapa kundrelationer, är social och nätverkande? Är du också analytiskt lagd, har ett strategiskt och affärsmässigt tänk, och motiveras av kunders, medarbetares och din egen utveckling?
– Jamen, då vill vi att du ska arbeta hos oss!

Hos Motala Revisionsbyrå väntar en spännande tillvaro i trevlig miljö med en verksamhet som är under förändring och tillväxt, vilket innebär stor möjligheter för dig som är driven och vill följa med på bolagets resa. Med rätt färdigheter och ambitioner kan dessutom ett framtida partnerskap komma ifråga.
Kom igen – sök!

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till oss snarast möjligt till: revisor@motrev.se. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du: Carl-Johan Sandberg, tel: 013-31 64 85 eller Sture Larsson, tel: 0141-20 36 02. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka oss din ansökan!